top of page
AdobeStock_129236159.jpeg

Vivas Bootcamp

Bij Vivas Bootcamp zetten we alles op alles om jou te inspireren en motiveren tot actie. We houden ervan om de grenzen op te zoeken, om je uit te dagen en om je te laten zien wat je écht kunt bereiken.

Onze bootcamp is geen standaard workout. Nee, bij ons gaan we voor de volle 100%. We dagen je uit om tot het uiterste te gaan, om dieper te graven, om harder te werken. Maar we beloven je ook dat je niet alleen staat. Samen met je mede-bootcampers en onze deskundige trainers doorsta je elke uitdaging. Want hier geldt: samen staan we sterk.

Bij Vivas Bootcamp draait het niet alleen om het fysieke aspect. Het gaat ook om de mentale kracht die je ontwikkelt, het doorzettingsvermogen die je opbouwt, en de verbondenheid die je voelt met je team. We dagen je uit om buiten je comfortzone te stappen, om te groeien en te evolueren, zowel fysiek als mentaal.

Dus, ben je klaar om alles te geven? Om jezelf uit te dagen en te ontdekken wat je écht kunt bereiken? Boek dan via onderstaande knop een proefles!

Al 7 jaar actief in Sittard
Gevarieerde lessen
8 lessen per week
Ervaren trainers
Fysieke en mentale training

Wat onze leden zeggen

Lees hoe onze bootcampers de uitdagende trainingen en motiverende sfeer hebben ervaren. Ontdek waarom Vivas Bootcamp niet alleen een work-out is, maar een lifestyle. Durf jij het ook aan? Laat je inspireren door onze bootcampers!

AdobeStock_132310789.jpeg

Ervaringen

Schermafbeelding 2022-08-20 om 16.17.50.png

"Leuke en afwisselende lessen, top trainer en leuke groep. Ook al ben je onervaren, je voelt je snel op je gemak! Absoluut een aanrader."

"Hard trainen met een gezonde dosis humor erbij!"

"Leuk, uitdagend en afwisselend. De trainers staan vol enthousiasme voor je klaar in weer en wind. Ik ga wekelijks met veel plezier! Een aanrader voor iedereen die het leuk vindt om zichzelf uit te dagen."

bottom of page