top of page

Welkom bij Vivas Bootcamp!

Stap 1

Activeer je account en kies je logingegevens. Heb je geen mail ontvangen? Check dan je spam-folder.

Stap 2

Download de app Vivas Gym op Andrioid/iOS. Heb je een ander besturingssysteem of wil je inloggen op desktop? Ga dan naar het online ledenportaal. Volg ons ook op Facebook Sittard en Instagram, waar we erg actief zijn.

Stap 3

Wordt lid van onze groepsapp op Whatsapp waarin wij nieuws en roosterwijzigingen delen. Als lid zelf kun je geen berichten plaatsen.

Groepsapp Sittard

Stap 4

Check of je alles in huis hebt voor een goede start! Tijdens de lessen heb je een flesje water en een sportmatje nodig. Ook adviseren we om sportkleding in laagjes te dragen omdat je bij buitensport het op het begin misschien fris hebt, maar na 10 minuten al flink aan het zweten bent.

Stap 5

Schrijf je in voor de lessen in het lesrooster. Geef eventueel aan in jouw account of je blessures hebt waar de trainer rekening mee moet houden.

De deelnemers aan de Afvalrace 2023 krijgen 2 weken voor de start een aparte e-mail met specifieke informatie voor de Afvalrace. Schrijf je je later in? Dan krijg je deze e-mail binnen 24 uur na inschrijven.

Stap 6

Vind je de lessen zwaar? Goedzo, want dat is de bedoeling! Door jezelf uit te dagen ga je resultaten zien. Zet door en je zult zien dat je steeds sterker en fitter wordt.

bottom of page