top of page

Leuk dat je meedoet aan de Afvalrace!

Stap 1

Activeer je account en kies je logingegevens. Heb je geen mail ontvangen? Check dan je spam-folder.

Stap 2

Download de app Vivas Gym op Andrioid/iOS. Heb je een ander besturingssysteem of wil je inloggen op desktop? Ga dan naar het online ledenportaal. Volg ons ook op Facebook Sittard, Facebook Maastricht en Instagram, waar we erg actief zijn.

Stap 3

Schrijf je via de App in voor de gezamenlijke aftrap als je voor optie 2 of 3 hebt gekozen. In Maastricht vindt deze op 6 juni plaats van 12:00-13:30 en in Sittard op 7 juni van 11:00-12:30. Je mag ook van Sittard naar Maastricht komen of andersom als dat beter uitkomt.

Stap 4

Check of je alles in huis hebt voor een goede start! Tijdens de lessen heb je een flesje water en een sportmatje nodig. Ook adviseren we om sportkleding in laagjes te dragen omdat je bij buitensport het op het begin misschien fris hebt, maar na 10 minuten al flink aan het zweten bent.

Stap 5

Nu is het afwachten tot de aftrap van de Afvalrace. De vrijdag voor de start ontvang je het e-book en de how-to video's. Gedurende de 8 weken ontvang je nog een aantal motivatievideo's zodat je 'on-track' blijft. Plan een avond vrij om het e-book door te nemen en maak direct een boodschappenlijstje, zodat je ook aan de slag gaat met je voeding.

Stap 6

Geschrokken van je startmeting of viel het mee? We gaan nu écht van start en je kunt vanaf 8 juni de lessen reserveren in het rooster. De eerste periode volg je de introductielessen om het op te bouwen en als je er klaar voor bent, sluit je aan bij de reguliere lessen. We adviseren om minimaal 2-3 lessen per week te volgen.

Stap 7

Vind je de lessen zwaar? Goedzo, want dat is de bedoeling! Door jezelf uit te dagen ga je resultaten zien. Zet door en je zult zien dat je steeds sterker en fitter wordt.

Stap 8

We naderen de laatste weken van de Afvalrace en het is dan ook tijd om je voor de eindmeting in te schrijven. Benieuwd naar de resultaten die je hebt gehaald? Zet nog even goed door deze laatste weken en volg een extra les om jezelf nog meer uit te dagen.

Stap 9

Op zondag 2 augustus zijn de 8 weken voorbij en hopelijk voel je je fitter, sterker en slanker! Je ziet nergens aan vast na de Afvalrace, maar misschien wil je wel blijven bootcampen? Dan kun je je inschrijven met een leuke kortingsaanbieding. 

bottom of page