top of page

Start jouw zomer fit en gezond!

Doe vanaf 1 april 2019 mee met de Afvalrace in Sittard en start jouw zomer fitter, slanker en gezonder. Voor het 3e jaar op rij organiseren we deze Afvalrace challenge in Sittard met veel succes. Wil jij ook starten met sporten, een stok achter de deur hebben, je doelen behalen en dat allemaal met plezier?

Doe dan met ons mee!

AANMELDEN
Schermafbeelding 2019-03-19 om 11.34.02.
Schermafbeelding 2019-03-19 om 11.34.22.
Schermafbeelding 2019-03-19 om 11.35.35.

FAQ

Wat is bootcamp?

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht. Wij trainen zowel met eigen lichaamsgewicht als met gewichten. De lessen zijn gericht op spieropbouw én op conditie. Het is een full-body workout. Je hoeft bij onze lessen niet door de modder te kruipen of boomstammen te slepen. Geen les is hetzelfde en regelmatig zijn er thema bootcamps bijv. 'het foute uur' met heerlijke foute muziek.

Waneer vinden de lessen plaats?

Er is elke dag een bootcamp les te volgen, soms ook 2 keer per dag. Hier vind je het actuele lesrooster (opent in een nieuw venster). Hier staan ook de verzamelplekken beschreven.

Wat is een startmeting en eindmeting?

Tijdens de meting wordt je gewogen, je vet- en spierpercentage wordt gemeten en je centimeters worden opgemeten. Dit doen we aan het begin van de Afvalrace en aan het einde, om je geboekte resultaten te meten.

Wat houdt de app precies in?

Zodra je je aanmeldt, heb je direct toegang tot de Vivas Gym app van Virtuagym. Via jouw persoonlijke account kun je lessen inboeken, je metingen bekijken en je eigen voortgang bijhouden.

Is de Afvalrace ook geschikt voor mij als ik al een hele tijd niet meer gesport heb en een slechte conditie heb?

Ja! Veel van onze leden zijn ooit zo gestart. In het begin zal het zwaar zijn, maar al sneller dan je denkt ga je resultaten boeken en gaat je conditie en kracht vooruit. Ook is het aan te raden om deel nemen aan de introductielessen in de 1e week, zodat je een goede start maakt.

Kan ik meer informatie over de personal training krijgen?

De personal training lessen worden in overleg met jou ingepland. Dit kan zowel 's morgens(vroeg), 's middags als 's avonds, doordeweeks en in het weekend. Wij nemen persoonlijk contact met je op om de uitgebreide intake in te plannen. Tijdens de intake word je gewogen en gemeten, worden je doelen besproken en de trainingstijden afgesproken. 

Gaan de lessen altijd door, ook bij slecht weer?

Ja, de lessen gaan altijd door behalve als het niet verantwoord is om buiten te trainen. Regen, sneeuw en kou zijn geen redenen om niet te sporten. Bij bijv. een heftige onweersbui, storm of dikke hagel waarbij het niet aan te raden is om naar buiten te gaan kunnen wij een les annuleren. Gelukkig komt dit zelden voor in Nederland :). 

Waar vinden de lessen plaats?

In Sittard trainen we in het Stadspark en bij de Kollenberg. In de winterperiode trainen we in de avond in het Maaslandpark (van 1-nov tot 1-apr). 

Wanneer vindt de startmeting en eindmeting plaats?

De startmeting is op vrijdag 29 maart & zaterdag 30 maart en de eindmeting op vrijdag 24 mei & zaterdag 25 mei. Deze vinden plaats bij Intersport Gardenz in Geleen. Nadat je je hebt aangemeld, kun je zelf je eigen tijdstip voor de metingen inboeken in het rooster via onze app.

Wat staat er allemaal in het e-book?

Het e-book is in samenwerking met Marieke Joosten van Marieklovesfood samengesteld. Marieke heeft enorm veel kennis van voeding en in dit e-book vind je allerlei gezonde recepten en heel veel handige voedingstips. Het e-book ontvang je op 31 maart.

Wanneer zijn de introductielessen?

In de 1e week van de Afvalrace is er elke dag een speciale introductieles welke door verschillende trainers wordt gegeven. Je maakt zo kennis met de bootcamp, de trainers en er is veel ruimte voor extra uitleg. Erg fijn als je al een tijdje niet meer gesport hebt! Hier vind je het overzicht van de introductielessen in de 1e week van april. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we in de 2e week wellicht ook nog introductielessen aan het rooster toevoegen.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kunt ons een mail sturen op info@vivasbootcamp.nl, whatsappen of bellen op 085-06 09 637. Als er lessen worden gegeven, kan er telefonisch wel eens niet worden opgenomen. Wij reageren altijd snel op berichten die per mail, social media of whatsapp binnenkomen.

bottom of page